Hotel El Prat

L’HOTEL EL PRAT, és un complex hostaler radicat a Llucena propietat de la Fundació. Consta de l’edifici principal dedicat al propi hotel més altres edificis annexos assentats sobre una parcel·la de pineda de deu mil metres quadrats de superfície: Cafeteria, biblioteca i capella.

elprat1

 

elprat2

 

elprat3

 

elprat4

 

El complex es va construir als anys trenta al voltant de la font natural d’El Prat a imitació d’altres tipus balneari que es van alçar per diferents llocs de la geografia nacional. En els anys setanta el va adquirir la Caixa Rural Provincial, que va ampliar l’hotel per a oferir als seus socis i clients, així com als de les seues caixes associades, estades estiuenques a preus bonificats que tenien una gran demanda. La Caixa ho va utilitzar també per a fer convencions d’empleats i tot tipus de jornades de formació.

elprat5

elprat6

 

elprat7

 

elprat8

 

elprat9

 

Al constituir-se la Fundació es va incloure en la seua dotació i es va liberalitzar la seua explotació al públic general com a hotel de turisme rural.

 

elprat10

elprat11

elprat12

elprat13

 

 

La seua privilegiada ubicació de mitja muntanya (450 m d’altària) als peus del massís del Penyagolosa li dóna moltes possibilitats per a l’excursionisme i el descans en un paratge de clima privilegiat.

elprat14

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes