Associacions Culturals

La col·laboració de la Fundació amb un bon nombre d’associacions culturals ha sigut un altre dels camps més fructífers de l’acció fundacional. Generalment el patrocini ha sigut el resultat d’una petició originada per aquelles associacions que han cridat a les portes de la Fundació per a poder desenrotllar la seua comesa. En major o menor mesura la Fundació pràcticament sempre ha atés les peticions que li arribaven.

 

culturales1

De totes les maneres, encara que resulte difícil destacar alguna d’estes col·laboracions, hem de recordar el patrocini durant deu edicions del Concurs Escolar de Gaiates Ciutat de Castelló.

 

culturales2

 

culturales3

Organitzat per l’Associació Cultural Gaiata 15 Sequiol, este concurs, destinat a fomentar l’amor pel monument emblemàtic de les festes magdaleneras entre els escolars, sempre va resultar un èxit de participació i de qualitat en les obres presentades que quedaven exposades durant les festes fundacionals en el Museu Etnològic de la Ciutat.

 

culturales4

 

culturales5

 

Destacar que l’obra guanyadora era posteriorment reproduïda a major grandària per a passar a formar part de la col·lecció propietat de la Fundació que és exhibida allí on és requerida.

culturales6

 

culturales7

 

culturales8

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes