El Patronat visita la Cova Santa

 

PHOTO-2021-11-20-12-17-09

 

Els passats 12 i 13 de novembre de 2021 el Patronat es va reunir a l’Hotel Martí I de Segorbe per a aprovar el Pla d’activitats i el Pressupost per a 2022, al mateix temps que va realitzar una visita al Santuari de la Verge de la Cova Santa situat a Altura.

Una gratificant experiència puix que una convivència d’aquest tipus estreta els llaços entre els Patrons procedents cadascun d’una localitat.

PHOTO-2021-11-20-12-26-46

 

PHOTO-2021-11-20-17-47-58 (1)

 

0

La Fundació edita un llibre sobre el seu històric

libro fundacion

 

La Fundació ha editat un llibre que recull el seu històric des de la constitució en el entorn de la greu crisi bancària de finals del segleXX fins els nostres dies. Recull els canvis de denominació i les succesives composicions del seu Patronat, així como el seu patrimoni, la seua administració i comptabilitat, per finalitzar amb un resum de la seua acció fundacional.

0

Temps de pandèmia

L’11 març de 2020 l’Organització Mundial de la Salut (OMS) qualificava de pandèmia internacional l’epidèmia del Covid-19 (SARS-CoV-2) apareguda a Xina pocs mesos abans. Tres dies després, el president del Govern decretava l’estat d’alarma a Espanya i el confinament domiciliari de la població.

Com no podia ser d’una altra manera l’acció fundacional es va veure afectada, especialment a partir del mes de març: A penes una quinzena d’entitats (set ONGs, cinc Associacions Culturals i tres Clubs Esportius) van sol·licitar col·laboracions per a desenrotllar la seua activitat.

La Fundació, per la seua banda, va mantindre el seu patrocini de la Fundació Hospital Provincial.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

També va concedir una subvenció especial per a la rehabilitació de l’antiga Casa de Grau de què al seu dia fora el jardí botànic d’esta notable família benasalense.

IMG_2141

0

La Fundació patrocina un llibre que recorre la història d’una de les fundacions més antigues de la Comunitat Valencina

El dimarts 27 d’agost va tindre lloc a Benassal en el Saló Social de la Fundació la presentació del llibre “Un segle del Patronat de Grau i de Gras. (Benasal 1916-2016)”.

 

IMG_20190807_174442

 

L’obra és un exhaustiu estudi basat en la documentació existent fonamentalment en els arxius de la pròpia Fundació Magdalena Grau i de Gras que és com actualment se la denomina. Els quasi tres-cents documents seleccionats pel seu especial interés estan recullits en un CD que acompanya al llibre permetent ampliar informació en aquells punts que es desitge.

 

IMG_8806

 

L’obra és fruit de qui fora Patró de la nostra Fundació D. Enrique Barreda. L’edició és gratuïta gràcies al patrocini de la nostra entitat.

 

IMG-20190828-WA0007

0

Exposicions: “La gran bellesa: fauna africana”

El Claustre del CMC La Mercè de Borriana i la Sala d’Exposicions de la Caixa Rural d’Onda han sigut seu a principis de 2019 de la mostra “La gran bellesa, fauna africana” del fotògraf borrianense Alberto Navarro, qui durant els últims mesos ha estat viatjant contínuament al Bioparc de València “per a dedicar moltes i moltes hores a l’observació dels animals per a després extraure esta selecció de 30 fotografies que espere que siguen del gust de tots els que visiten l’exposició” com explicava el propi fotògraf.

2019 Invitació burriana

sdr

Les mostres han sigut patrocinades per la Fundació.

0

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes